Newborn Reportage baby boy, Doetinchem, Gelderland

Dit is mannetje is 9.5 dag oud. Geboren door middel van een keizersnede en mama is al helemaal weer up and running. Toen mama contact op nam om de newborn reportage te plannen gaf ik al aan goh misschien moeten we even een paar dagen aankijken hoe het gaat. Een keizersnede daar moet je echt wel even van herstellen. Maar na een paar dagen nam mama alweer contact op en werd er een afspraak gepland :). Iedere bevalling is anders en ook ieder herstel is anders.

Echt een little wise grumpy old men, zo zag hij er in ieder geval uit op veel foto’s :).

Het eerste gedeelte van de reportage sliep hij heerlijk, lekker ingewikkeld lag hij heerlijk rustig en verraste hij ons soms met een lachje. Papa vond het maar wat bijzonder dat hij zo gewoon lekker door kon slapen en stiekem ook wel een beetje spannend. Iets wat je op de foto’s niet ziet is dat er altijd iemand (in dit geval mama) vlak naast het babytje zit met haar ogen op het kindje gericht en handen in de buurt. Veiligheid voor alles !. Kindjes zijn altijd veilig tijdens een reportage.

Mama wilde ook graag wat wakkere foto’s. Even leek het erop dat hij niet echt wakker zou worden en verder zou slapen maar na een voeding en heel veel plassen ;) was hij klaar wakker en staarde me gewoon aan met die grote ogen. Daarna was het tijd om lekker naar huis te gaan zodat hij kon bijkomen van de reportage (en papa en mama ook haha).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl