Newborn Reportage Doetinchem, newborn Linn

Best grappig hoe dat soms werkt met newborn reportages, zo zijn er een aantal jongens op rij en dan ineens zoals nu weer een aantal meisjes. Blij wordt ik dan stiekem wel als er ook meisjes mamma’s zijn die niet alleen maar roze willen zoals de mama van Linn.

Linn kwam slapend binnen, de hele morgen was ze wakker geweest en net in de auto in slaap gevallen. We besloten om haar gelijk uit te kleden nu ze nog niet zo diep in slaap was omdat we haar anders misschien uit een diepe slaap zouden halen. Dat nam ze ons niet in dank af…. ze zette het gelijk op het schreeuwen gelukkig werd ze weer wat rustiger nadat mama even met haar had rondgelopen en we koffie hadden gedronken. Ze had de vorige fles niet echt leeg gemaakt dus besloten we om haar eerst nog even wat eten te geven voordat we aan de slag gingen.

Een super tevreden meisje was het gevolg :), wel een echt meisje meisje haha bij iedere wijziging protesteerde ze maar als ik dan maar even vol hield sliep ze gewoon weer verder. Aan het einde van de reportage deed ze af en toe even haar ogen open en dachten we dat het elk moment voorbij zou zijn maar gek genoeg zakte ze toch iedere keer weer weg. Toen werd het toch echt tijd voor een flesje die had ze wel verdiend zodat ze daarna ze weer lekker rustig de auto in ging richting huis.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl