Newborn reportage Doetinchem, Newborn Khloé

Mama en papa kwamen mijn studio binnen met deze knappe dame en al gauw vielen de woorden ze slaapt heel weinig….. en ohh vannacht heeft ze voor het eerst een keertje zes uur tussen de voeding laten zitten en een keertje vier uur terwijl ze normaal toch wel om de drie uur eten wil. Okee dacht ik nog dat beloofd wat hahaha voor een newborn reportage willen we natuurlijk graag dat ze slaapt.

Nadat ze Khloé uitgekleed hadden was ze inderdaad echt klaar wakker, driftig al op haar vuistjes aan het sabbelen ondanks dat het eigenlijk nog een beetje aan de vroege kant was voor een voeding. Desondanks besloten we om haar toch eerst te laten eten. Dat ging er in sneltreinvaart in tot op de laatste druppel. Af en toe zakte haar ogen een beetje weg maar echt slapen was er nog niet bij totdat ik haar in wikkelde in een lekkere doek en haar ogen toch echt te zwaar werden om open te houden. Papa en mama waren helemaal verrast en toch ook wel een beetje verbaast deze lastige slaper ging gewoon knock out.

Buiten was het al behoorlijk herfstig en ik had vroeg in de ochtend in de tuin nog wat bloemen afgeknipt en op een vaasjes gezet welke we konden gebruiken tijdens haar reportage dus mijn dag kon niet meer stuk toen mama graag oker geel wilde gebruiken.

We besloten om de foto’s met papa en mama ook in wrap te doen omdat Khloé zon lastige slaper is en ze in de wrap compleet tevreden was. uiteindelijk sliep ze eigenlijk super goed, soms een beetje wakker maar jeetje dat hadden we echt niet verwacht aan het begin van deze newborn reportage. Het was inmiddels weer etenstijd en aangezien ze toch wel een eindje moesten rijden besloten we om eerst nog een flesje te geven en daarna wat wakkere foto’s te maken zodat ze daarna tevreden de auto in kon en hopelijk nog even lekker verder kon slapen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl