Newborn Reportage Gelderland, Newborn Gijs

Kleine Gijs is geboren ! Samen met zijn grote broers Matthijs en Thijmen kwam hij naar mijn studio voor zijn newborn reportage. Matthijs en Thijmen zijn allebei zo heerlijk verschillend dat ik stiekem wel heel benieuwd was naar Gijs. Als newborn lijkt hij qua uiterlijk het meeste op Thijmen maar qua karakter is het denk ik nog even afwachten. Tijdens zijn newborn reportage was hij in ieder geval super relaxt en sliep hij heerlijk. Super fijn natuurlijk want dan hadden we wat meer tijd voor de foto’s van de jongens samen. Matthijs en Thijmen deden het eigenlijk ook super goed, zo waren super rustig en voorzichtig met hun kleine broertje dat is natuurlijk het voordeel van iets grotere broers. Maar voor een lach moest ik toch wel mijn best doen, vooral Matthijs laat zich niet zomaar overhalen om te lachen, Thijmen daarin tegen lachte al snel en heerlijk die lieve blikken tussen de broers onderling. Gelukkig vonden ze het allebei behoorlijk grappig als ik deed alsof ik bijna van een trapje af viel of dat de jongens op de vloer tikte en we een muis hoorde in de studio (voor toekomstige bezoekers van de studio er was natuurlijk niet echt een muis :).

Van de drie broers is Gijs de nieuwe kampioen in plassen ! We stonden net klaar voor de eerste foto, papa had Gijs vast toen hij flink van zich af plaste (iets wat Thijmen natuurlijk super grappig vond en mama en ik natuurlijk ook :)). Daarna zorgde hij er nog twee keer voor dat ik van dekentje/wrap moest wisselen. Terwijl Matthijs en Thijmen allebei maar twee keer hoefde te plassen tijdens de reportage. Terwijl papa met de twee oudste even lekker naar buiten ging maakte ik nog wat foto’s van Gijs alleen totdat hij dan echt klaar wakker was en ook niet meer van plan was om te gaan slapen. Zo schattig als hij was toen hij sliep was hij wakker ook haha al die verschillende blikken, een gaap en een lief kuiltje in zijn wang.

Bijzonder feitje;
Lang geleden ;) mocht ik de prachtige bruiloft van dit stel fotograferen ! Daarna de newborn reportage van Matthijs en Thijmen, nog bij hun thuis ik had mijn studio toen nog niet. En in 2018 mocht ik een gezinsreportage voor ze maken, heerlijk buiten in het avondzonnetje. Het is toch iedere keer weer een eer als mensen terug komen en ik wederom even een kijkje in hun leven krijg. Thanks !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl