Gezinsreportage Doetinchem, Gelderland

Weken lang mooi weer en dan plan je een gezinsreportage met een avondzonnetje en dan is het grijs en wordt er regen verwacht….. gelukkig werd het weer bericht in de loop van de dag beter en besloten we om de reportage door te laten gaan. Geen zonnetje helaas maar droog en een heerlijk temperatuurtje. (want geloof me met 30 graden ga je ook niet graag op de foto ;)).

Robin en Daniel deden hun ouders deze fotoreportage cadeau voor hun nieuwe huis en stiekem ook wel een beetje omdat ze de prachtige babyfoto’s van zichzelf aan de muur een beetje zat waren :). Hoe herkenbaar is dat ! Tijd voor nieuwe foto’s dus. Na even overleggen besloten we om niet alleen foto’s van broer en zus te maken maar dat hun ouders ook mee zouden komen voor de foto reportage. Ongeveer twee uur voor de reportage werd er thuis verteld wat de bedoeling was die avond, hoe leuk ik dat.

Meestal fotografeer ik newborns of jonge gezinnen, dus wel even anders dit keer maar wel fijn dat aanwijzingen zomaar opgevolgd worden en ik niet rennend achter een kind aan hoefde ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl