Newborn Reportage Doetinchem, Newborn Justin

Wederom twee broertjes ! Zodra de deur van mijn studio open ging begon Jayden tegen mijn te kletsen en volgens mij heeft de hele reportage gezellig doorgeklets hahah. Alles wilde hij weten en graag ook even aanraken ;). Daarnaast dook hij regelmatig op om zijn kleine broertje Justin een dikke knuffel en of kus te geven zo spontaan zonder dat we hem dat hoefde te vragen.

Justin liet het allemaal maar over zich heen komen, zolang dit mannetje maar regelmatig een slokje drinken kreeg. Helaas had Justin nog wat moeite met drinken en koste het hem veel tijd en energie om zijn fles leeg te maken, liever nam hij een flinke teug om daarna weer in te dommelen maar om dan even later als hij was bijgekomen toch weer een extra slokje te willen.

Grote broer Jayden was maar wat gek met zijn broertje en deelde spontaan kusjes uit, ook aan mij haha maar op verzoek op de foto gaan of naast Justin gaan zitten was nog wel een dingetje. Gelukkig was hij wel in voor een grapje en een spelletje en konden we op die manier hem toch overhalen om even op de foto te gaan. Uiteindelijk ging papa lekker met Jayden naar buiten, 1 grote zandbak hier voor de deur omdat de oprit eruit lag dus Jayden kon even lekker spelen zodat wij nog wat foto’s kunnen maken van Justin. Inmiddels was Justin helemaal klaar wakker en begon hij weer honger te krijgen dus besloten we dat het genoeg was geweest voor hem.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl