Newborn reportage Thomas, Didam Gelderland

Dit keer mocht ik foto’s maken van Floris zijn kleine broertje Thomas. Floris was maar wat blij met zijn kleine broertje maar samen op de foto gaan was nog wel even een dingetje ;). Toen ze bij de studio aankwamen wilde Floris eigenlijk niet uit de auto zo gek is hij op auto’s en auto rijden. Gelukkig was mama zo slim om Floris zijn geliefde auto’s mee te nemen dus was het ijs snel gebroken toen er een aantal auto’s door de studio heen reden.

Kleine broer Thomas vond het allemaal helemaal prima een tevreden mannetje. Soms even een klein beetje protesteren maar gelukkig sliep hij redelijk door, altijd fijn als er twee kindjes op de foto moeten. Er is namelijk bijna geen peuter die heel veel geduld heeft ;).

Het blijft bijzonder om te zien hoe kindjes veranderen als je die krullen van Floris nou ziet in vergelijking met zijn newborn foto’s, dan ben ik toch heel erg benieuwd hoe Thomas er over een jaar of twee uitziet :). En misschien valt je dan ook wel op dat we hetzelfde mandje, maar dan op een andere manier hebben gebruikt voor beide jongens.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl