Newborn fotografie Didam, newborn boy Floris

Een natte druilige dag, het lijkt wel herfst, flinke buien regen en grijze lucht terwijl ik onderweg ben naar Didam voor de newborn reportage van Floris. De eerste week na de geboorte van Floris was behoorlijk heftig maar gelukkig ging het ondertussen een stuk beter met Floris en daardoor ook met mama en papa, en tja iets meer slaap helpt daar natuurlijk ook wel bij ;).

Live achtergrond muziekje

Terwijl ik bezig was met de foto’s van Floris zat papa in de buurt gitaar te spelen, waarschijnlijk heeft Floris hier in de buik ook al vaak van mogen genieten :). Toen papa even wat andere dingen ging doen en Floris niet meer heel tevreden was grapte we al okee papa verder spelen !.

Dikke vrienden

Dat Floris en hond Rover dikke vrienden worden (of eigenlijk al zijn) werd al gauw duidelijk, Rover hield precies in de gaten wat ik met Floris aan het doen was. Heel voorzichtig was hij als hij bij Floris in de buurt kwam, even snuffelen en in de buurt gaan liggen maar altijd met respect voor Floris zijn ruimte, zo mooi om te zien. Wat zullen die twee straks een plezier met elkaar beleven.

Genoeg is genoeg

Na een lekker flesje hebben we nog wat gezins foto’s gemaakt waarna Floris aan gaf er klaar mee te zijn en het voor mama ook echt tijd werd om even te gaan rusten.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl