Newborn Reportage Vitória, Doetichem Gelderland

Dit prachtige dametje was wat vroeger geboren dan haar uitgetelde datum maar helemaal klaar voor haar newborn reportage.
Vitória kreeg de newborn reportage cadeau tijdens haar babyshower, gelukkig wist de vriendin die de babyshower regelde dat dat papa en mama van Vitória het super leuk leek om een newborn reportage te laten maken dus het perfecte cadeau.

Vitória kwam slapend binnen, deed heel even haar ogen los om te kijken waar ze was en sliep gelijk weer lekker verder. Na een kop koffie konden we dus eigenlijk gelijk aan de slag :).Een klein dametje, met grote handen, lange pianovingers ;) en grote voeten. Van te voren had haar mama al aangeven dat ze overal doorheen slaapt, en volgens papa werd ze alleen wakker als ze honger had. Meestal als mensen dat zeggen dan zul je altijd zien slapen ze hier juist niet haha maar dit dametje sliep eigenlijk aan 1 stuk door. Op het laatst merkte we dat ze wat wakkerder begon te worden en ineens was het klaar. Ze zette het op het huilen en inderdaad tijd voor eten. Na een lekker flesje ging ze met een volle buik weer de maxicosy in om in de auto weer lekker verder te slapen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl