Newborn reportage Huissen, newborn Jayla

De mama van Jayla besloot na haar geboorte dat ze toch graag een newborn reportage wilde laten maken. Gelukkig had ik nog een gaatje in mijn agenda omdat een ander kindje op zich liet wachten. (tja ze houden zich niet altijd aan de uitgetelde datum :)). Dus na wat heen en weer mailen maakte we snel een afspraak.

En wat was ik blij dat ik toch nog wat ruimte kon maken !. Een prachtig newborn meisje met een hoofdje vol haar en een licht getinte huid. Hopelijk vat niemand dit verkeerd op maar ik vind het super leuk om wat meer diversiteit op mijn website te laten zien (zeg nou zelf die donkere kindjes zijn ook prachtig !) maar helaas wordt ik niet heel veel geboekt door klanten met een andere etnische achtergrond.

Jayla maakte het ons niet heel makkelijk haha. Nadat ze lekker gegeten had konden we aan de slag. Maar in slapen had mevrouwtje nog niet zoveel zin. Niet zo gek afgelopen nacht had ze voor het eerst goed doorgeslapen in plaats van de heel nacht lopen spoken dus papa en mama waren heel blij dat ze lekker hadden kunnen slapen. Voor de reportage was het misschien wat minder qua timing ;). Gelukkig met een beetje geduld en lekker ingewikkeld kregen we Jayla toch zover dat ze even een dutje ging doen, wel pas nadat ze papa onder geplast had haha. Papa voorspelde het al, om de een of andere reden heeft ze papa steeds te pakken de laatste paar dagen.

Dit kleine dametje is extra bijzonder omdat ze bij de geboorte twee extra pinkjes had. Iets wat vaker voorkomt en we tijdens de reportage absoluut niet wilde verbergen omdat het bij haar hoort. De extra pinkjes zaten maar vast aan twee hele kleine stukjes huid waardoor we extra voorzichtig waren met haar handjes tijdens de reportage.

Al met al een super leuke reportage met een super trotse papa en mama !

Helaas kon grote broer Jordan er niet bij zijn tijdens de reportage, achteraf vond mama dit zo jammer dat we nog een mini sessie hebben gedaan met alleen Jordan en zijn kleine zusje. Hiervan natuurlijk ook een klein voorproefje !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl