Newborn reportage Jacob, newborn Zutphen

Gek is dat zo gaat het weken goed en heb ik niet een newborn die last heeft van echte baby acne en dan in eens twee achter elkaar. Ook voor Jacob besloten we de reportage wat uit te stellen zodat zijn huid eerst wat rustiger kon worden. Dit mannetje was drie weken oud tijdens zijn newborn reportage. Zou je niet zeggen he hahah en flinke kerel al maar dat was hij al bij zijn geboorte. Daarbij houd hij van lekker eten bij zijn mama ;).

Grote zus Vera was ook een flinke baby maar juist een slechte eter en viel veel af, iets wat natuurlijk veel extra zorgen en stress met zich mee brengt. Gelukkig is eten iets waar ze zich bij baby Jacob niet druk over hoeven te maken !.

Jacob had even tijd nodig en een extra lange voeding om uiteindelijk lekker in slaap te vallen. Grote zus Vera is maar wat gek met haar broer maar echt tijd om foto’s te maken had ze niet. We moesten dus ook aardig ons best doen om haar gezellig naast haar broertje op de foto te krijgen. Maar des te zoeter het resultaat moet je maar denken.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl