Newborn Dewi, Newborn reportage Doetinchem

Zo leuk al die verschillende gezinnetjes die hier in mijn studio komen. Dit keer mocht ik een newborn reportage maken van Dewi. Dit dametje liet even op zich wachten maar gelukkig besloot ze zich toch nog voor de 42 weken aan te kondigen en kon mama fijn thuis bevallen. Grote zus Yuna ging ook overtijd maar was geen hele grote baby, zus Dewi daar in tegen was een flinke dame. Tijdens haar newborn reportage zat ze nog niet op haar geboorte gewicht kun je na gaan.

Maar hoe geweldig zijn die heerlijke bolle wangen ! Ik hou ervan (Mhh waarom vinden we die rolletjes als we ouder worden toch ineens minder schattig ? ;)). Het eerste gedeelte van de reportage weas Dewi nog wakker maar super rustig dus begonnen we met de gezinsfoto’s. Daarna terwijl we haar lekker ingepakt hadden zakte ze lekker diep in slaap en konden we beginnen aan de foto’s met haar grote zus.
Yuna vond het wel gezellig om op de foto te gaan met haar kleine zus tenminste als ze lekker over op kon klimmen en klauteren haha, voor het daadwerkelijk op de foto gaan moesten we toch de truukendoos weer uit de kast halen. Niet zo gek natuurlijk als je twee bent. Gelukkig was ze super lief voor haar kleine zus en wilde ze uiteindelijk wel even naast haar liggen.

Daarna ging papa lekker met Yuna naar huis een broodje eten en lekker slapen in haar eigen bedje en konden mama en ik in alle rust nog wat foto’s maken van Dewi alleen. Dewi sliep lekker door en niet veel later besloten we dat we voldoende foto’s hadden en het ook voor Dewi genoeg was geweest.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl