Newborn reportage Stef, newborn Doetinchem

Stef kreeg, net als zijn grote broer Gijs een newborn reportage cadeau van zijn opa’s en oma’s. Een super cadeau al zeg ik het zelf :). Iets wat alleen maar meer waard wordt met de jaren en voor altijd blijft.

Super leuk dus om dit gezin weer terug te zien in mijn studio voor hun tweede kindje en Gijs was er natuurlijk ook bij. Van Gijs staat er een super schattige nies foto op mijn website, benieuwd klik dan hier en scrol iets naar beneden. De mama van Gijs en Stef nam contact op via whats app en noemde gelijk die niesfoto’s haha.
Stef zou via een geplande keizersnede geboren worden maar besloot zelf dat het tijd was om geboren te worden. Wel door middel van een keizersnede maar het moment dat wou hij graag zelf bepalen hoe fijn is dat !.

Gijs zelf zou ik niet meer terug kennen maar Stef heeft toch echt wel wat van hem weg. Op het oog een klein mannetje (ondanks zijn 51 cm) met fijne trekjes. Omdat Stef nog even moest eten hadden we rustig de tijd om even bij te kletsen en kon Gijs al zijn mooie speelgoed laten zien. Na de fles viel Stef eigenlijk gelijk in slaap en konden we aan de slag. Een heerlijk relaxt mannetje die zo goed als de hele reportage heeft geslapen. Zijn broer Gijs was ook zo relaxt tijdens zijn newborn reportage. Al was hij veel meer wakker en dan lag hij met zijn grote ogen ons aan te starren. Stef had alleen wel een flinke eigen mening wat betreft zijn handen hahah. Gijs vond het maar wat leuk om met zijn broertje op de foto te gaan zeker als er tussendoor wat te snacken was ;).

Nadat we een aantal foto’s van Stef alleen hadden gemaakt begon ook hij trek te krijgen en besloten we dat het tijd was voor een flesje en daarna lekker richting huis.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl