Newborn reportage Doetinchem, Aiden

Papa en de zussen van Aiden kwamen als eerste aan in de studio, mama was wandelend onderweg met de kinderwagen met Aiden, dat kan natuurlijk perfect als je hier in de straat woont. Soort van buren van een eindje verder op maar elkaar nog nooit ontmoet.

Papa was met de meiden apart gekomen omdat grote zus Zoya van negen na de foto’s gelijk door naar school zou gaan en grote kleine zus Casey Lin dan lekker naar bed kon voor haar middagslaapje, terwijl wij nog even in alle rust foto’s konden maken met Aiden.

Het begin was dus een beetje hectisch, Aiden was wakker maar wel heerlijk tevreden en ontspannen, zo ontspannen dat papa zijn shirt helaas niet schoon hield ;).
Ik genoot natuurlijk met volle teugen van een oudere zus die perfect aanwijzingen op volgde, dat werkt nou eenmaal heel anders dan een peuter haha. Zo konden we snel terwijl papa achter Casey Lin aanrende :) een mooie foto maken van Mama, Aiden en Zoya samen. Na de gezins foto’s en een aantal foto’s met de meiden en hun kleine broertje was het tijd voor Zoya om naar school te gaan.

Na dat iedereen weg was konden we in alle rust nog een aantal foto’s maken van Aiden alleen, kleine pauze om wat te drinken en even mijn zijn mama te knuffelen en na nog wat poses was het tijd om lekker naar huis te gaan.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl