Newborn reportage Zev, newborn Doetinchem

Soms loopt mijn planning helemaal in het honderd ;). Zo had ik drie kindjes uitgeteld rond dezelfde periode maar besloten ze allemaal dat ze het nog veel te goed naar hun zin hadden bij hun mama.
Afspraken hier prive zijn dan ook vaak onder voorbehoud van dat er geen newborn geboren is haha gelukkig begrijpen de meeste dat :).

Vlak nadat ik Maaike een e-mailtje had gestuurd met de vraag hoe het ging ontving ik bericht, Zev is geboren ! Een zware en lange bevalling, alles ging anders dan gepland (voor zover je zoiets kan plannen) maar hij is er en hij is gezond !.
We plande een voorlopige datum voor zijn newborn reportage, onder voorbehoud van hoe het herstel zou gaan. Een dag voor de geplande reportage hadden we nog even contact en gelukkig ging het met Zev hartstikke goed en voelde mama zich ook alweer een stuk beter en hadden ze helemaal zin in de reportage.

Zev een prachtig mannetje, met lange vingers, grote voeten en heerlijk wangen !.
Hij kwam slapend binnen dus terwijl ik voor koffie en thee zorgde trok mama Zev al even zijn kleertjes uit waarna hij nog even lekker in een omslagdoek bij mama opnieuw in slaap kon sukkelen.
Heerlijk tevreden was hij dus we konden al snel aan de slag. Terwijl mama en ik het ondertussen behoorlijk warm hadden vond papa het nog prima te doen qua temperatuur haha en Zev leek het ook heerlijk te vinden. Daarna kon de kachel even wat lager en pakte we Zev lekker in voor wat foto’s van hem alleen. Hij vond het helemaal prima allemaal, af en toe had hij wat last van zijn buikje maar al met al sliep hij heerlijk.
Na een tijdje werd hij wat wakkerder en begon gelijk te happen, tijd voor een flesje en pauze.

Na de fles heeft hij eigenlijk niet meer geslapen. Het eten zat hem een beetje in de weg, toen hij weer tevreden was hebben we nog wat wakkere foto’s gemaakt en was het voor Zev genoeg geweest.
Lekker naar huis waar hij de hele middag lekker heeft geslapen om bij te komen van dit avontuur :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl