Newborn reportage Olivier, Doetinchem, Gelderland

Op het moment lijken er wel alleen jongens geboren te worden, niet dat dat een straf is hoor, zeker niet als het zulke knappe mannetjes zijn :).
Zo ook dit mannetje, Olivier ! Met zijn prachtige haardos, belachelijk lange wimpers (ligt het aan mij of hebben die mannen altijd geluk ;)) en zijn perfecte gezichtje.

We begonnen wat later, het is nog even wennen met een newborn om op tijd het huis uit te komen en dan komt er ook nog een flinke dosis geluk bij kijken. Wanneer hij helemaal netjes schoon en aangekleed in de maxi cosy ligt om te gaan maar je hoort ineens een hoop geknetter ;) tja dan zit er niets anders op dan weer van voor af aan te beginnen. Zo was Olivier nog geen half uurtje binnen en waren we al door zijn luiers heen en had meneer al honger want tja. Terwijl papa naar de winkel rende gaf mama Olivier een lekker flesje die hij met smaak helemaal op maakte. Ondertussen was papa terug met een heel pak luiers, maar goed ook want het was nodig haha en konden we echt beginnen.

Daarna hadden we een heerlijk tevreden mannetje. Terwijl ik foto’s van mama en Olivier samen aan het maken was stond papa glimmend van trots toe te kijken. Zo bijzonder om te zien, die trots, een stukje verbazing maar ook zoveel liefde….

Olivier was lekker druk met zijn armpjes dus door hem in te wikkelen en zijn arm privileges af te pakken ;) zakte hij heerlijk in een diepe slaap. Hij heeft duidelijk nog een voorkeurshouding, waarschijnlijk door hoe hij in de buik heeft gezeten, kijk maar eens naar zijn linker schoudertje en oortje, probeerde wij zijn hoofdje de andere kant op te krijgen dan begon hij echt te protesteren.

Na een aantal poses probeerde hij even wakker te worden maar sukkelde hij. Gelukkig viel hij nadat ik hem weer had ingewikkeld weer in slaap, dus konden we nog wat extra foto’s maken. Toen werd hij toch echt wakker. Klaar wakker en hij begon weer honger te krijgen. We overlegde even en papa en mama besloten om de gok te nemen en met hem zo de auto in te gaan en vlug naar huis te rijden (vlak in de buurt) zodat hij thuis in alle rust na een voeding lekker zijn bedje in kon.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl