Newborn reportage Lynn

Dit keer mocht ik een newborn reportage maken van Lynn !. Dit dametje was klaarwakker toen we aan de reportage wilde beginnen, tevreden op dat moment maar klaar wakker. Ze had lekker wat te eten gehad, het was lekker warm in de studio maar slapen nee daar had mevrouw nog niet echt zin in haha. We hadden misschien net vijf foto’s gemaakt terwijl ze lekker bij mama lag toen het duidelijk werd waarom ze nog niet aan slapen toe was. Na een flinke opruim beurt (yep poep overal, geen zorgen het gebeurt) besloten we om haar lekker in te pakken in de hoop dat ze hier wat rustiger van zou worden.

Gelukkig hielp dat wel aardig en konden we aan de slag. Van te voren hadden we al het een en ander klaar gezet en uitgezocht zodat we achter elkaar door konden op het moment dat ze lekker in slaap zou vallen. Natuurlijk viel ze (uiteindelijk) lekker in slaap :). Al snel sliep ze behoorlijk vast en konden we een aantal setups achter elkaar fotograferen. Zo leuk iedere keer die verbazing over hoeveel een kindje vaak toe laat als ze eenmaal slapen.

Doordat Lynn vrij lang wakker geweest was aan het begin van de reportage vloog de tijd voorbij. Voordat we het wisten waren we al snel een tijdje bezig en werd het ondertussen alweer tijd voor wat te eten. Ineens was ze dan ook weer klaar wakker en na een flesje zag het er niet naar uit dat ze weer zou gaan slapen. We besloten om wat wakkere foto’s te maken maar daar had ze al heel snel genoeg van, ze wilde gewoon lekker haar kleertjes aan en rust. Dus tijd voor haar om richting huis te gaan.

Zie je die ene laatste foto ? Die blik zegt alles toch, toen was ze er klaar mee. We probeerde nog wat wakkere foto’s te maken maar Lynn liet zich niet meer voor de gek houden, klaar is klaar. Mhh zou ze dat van papa of van mama hebben ? Volgens mij een beetje van allebei ;) (ik heb trouwens een klein beetje recht van spreken aangezien ik papa toch al een jaartje of 15 ken).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl