Sitter Session Doetinchem, Julan

Al een tijdje hadden we contact over de Sitter Session van Julan, Corona zorgde ervoor dat de sessie uitgesteld werd. Zodra het weer mocht plande we zijn reportage maar helaas dit keer gooide iets anders roet in het eten. De avond voor de reportage werd de papa van Julan aan zijn blindedarm geopereerd…. Je snapt dat de reportage weer uitgesteld werd :). Gelukkig herstelde de papa van Julan snel en mocht ik dit vrolijke mannetje niet veel later met zijn moeder in mijn studio ontvangen.

Wat een heerlijk vrolijk ventje, hij moest even een klein beetje wennen want hij zit behoorlijk in de mama, mama, ik wil alleen maar mama fase. Maar hij kwam al gauw los en ging op verkenning uit. Van het kleine babytje tijdens zijn newborn reportage kon ik eigenlijk nog maar weinig terugvinden tijdens zijn Sitter Session.

We zette een lekker muziekje op en gingen aan de slag.
Julan vond het in het begin nog wel helemaal prima om een beetje te zitten maar al snel werd het een spelletje om zo snel mogelijk weer weg te kruipen en ergens anders te gaan zitten. Dus mama en ik moesten flink ons best doen om zijn aandacht te houden. Zo grappig om te zien hoe hij lekker op onderzoek uit ging. Na een tijdje was het tijd voor een lekker hapje, terwijl Julan lekker zijn fruit zat op te smikkelen konden wij even bijkletsen. Daarna nog even wat foto’s maken en even spelen met de zijn favoriete en toen zat de reportage voor Julan er al weer op. Lekker moe geworden ging hij samen met zijn mama weer richting huis.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl