Newborn reportage Doetinchem, Newborn Naud

Deze mama is nu echt in de minderheid thuis !
Ze was al omringt door haar drie mannen men nu is daar kleine Naud bij gekomen.
Van grote broer Pim en Gijs mocht ik ook al een newborn reportage maken dus des te leuker dat ik nu ook Naud mocht ontmoeten en fotograferen.
De vorige keer bij de newborn reportage van Gijs had Pim echt geen zin om op de foto te gaan, dus we waren wel benieuwd hoe het nu zou gaan.

Twee vrolijke mannetjes kwam mijn studio binnen wandelen, ik moest even kennis maken met wat auto’s en daarna kwam gelijk de vraag wanneer gaan we naar de speeltuin hahahah. Vooral Pim wilde eigenlijk graag zo snel mogelijk richting speeltuin dus besloten we om snel aan de slag te gaan. Natuurlijk besloot Naud om niet gelijk te gaan slapen, dat gebeurt altijd als oudere kindjes haast hebben :).Naud wilde eerst nog even wat drinken en daarna konden we aan de slag. Gelukkig werkte hij met volle buik goed mee voor de gezinsfoto’s en vonden Pim en Gijs het ook wel goed om even mee te werken als ze dan daarna maar snel richting speelplaats konden.

We kregen ook nog wat tijd om een set-up met de drie broertjes samen te maken en toen ging papa met de twee oudste richting speeltuin. Zodat we even in alle rust foto’s van Naud alleen konden maken. Naud sliep ondertussen lekker en toen de mannen terug kwamen omdat het begon te miezeren hadden we al aardig wat foto’s kunnen maken.
Na een tijdje werd Naud wakker en was het tijd om hem aan te kleden. Pim en Gijs hadden het geduld ondertussen wel aardig op haha dus nam ik ze even mee naar de bouwplaats achter ons huis. Terwijl wij naar de grote bouwkranen keken en ons afvroegen hoe vaak de kraan machinist die trap op en af moest om te plassen kon mama
Naud aankleden en toch nog even voeden voordat ze weer in de auto richting huis gingen. Altijd leuk even naar de kranen kijken ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl