Newborn reportage Leila, bijna zes weken

Leila en haar ouders kregen een newborn reportage cadeau van haar oom en tante ! Helaas een paar dagen voor de afgesproken reportage zat Leila helemaal onder de baby acne. Zoveel dat ze er zelf ook gewoon niet lekker van was en niet in haar hum was. Dus besloten we de newborn reportage op te schuiven totdat ze zich weer beter voelde.

Afgelopen vrijdag met bijna zes weken oud maakte we haar newborn reportage. Super vast slapen deed ze helaas niet meer maar met een beetje geduld en lekker ingepakt konden we diverse foto’s maken. Heel langzaam zakte regelmatig haar ogen weg en deed ze even een hazenslaapje.
Ondertussen konden wij foto’s maken en haar soms wat verplaatsen. Zo grappig om te zien hoeveel een kindje al veranderd in een paar weken tijd, natuurlijk was ze een stukje groter en zwaarder dan de gemiddelde newborn die ik fotografeer. Wel even wennen met poseren en past ze nog in een emmertje. Maar ook zoveel meer haar, dikkere volle wimpers en super sterk. Ook maakte ze al super veel contact en lag ze soms gewoon echt naar je te kijken.

Super leuk om te zien hoe gek papa en mama met hun knappe dametje zijn. En hoe vertederend ze naar haar keken (en alle geluidjes die ik achter mijn rug hoorde :)) wanneer we weer een nieuwe setup fotografeerde.

Normaal stook ik het behoorlijk warm in mijn studio, dit keer was het minder warm dan normaal maar om de een of andere reden voelt het altijd warmer als het buiten ook zo warm is. Met andere woorden er werd wat af gezweet hahah. Gelukkig konden we na de reportage even buiten op adem komen toen Leila weer was aangekleed en lekker nog even een flesje dronk voordat ze richting huis vertrokken.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl