Newborn reportage Doetinchem, newborn Floor

Nu de Corona maatregelen langzaam versoepelen mag ik ook weer foto en newborn reportages maken ! Yeaaahhhhh :)
Omdat er een tijd geen reportages gemaakt mochten worden bied ik nu tijdelijk een mini wrapped newborn reportage aan voor kindjes die al wat ouder zijn omdat er toen ze net geboren worden geen reportages gemaakt mochten worden.

Floor was mijn eerste babytje weer sinds lange tijd en ik had me geen leuker babytje kunnen wensen. Dit goed gehumeurde dametje vond het helemaal prima om lekker ingepakt te zijn en op de foto te gaan. Zo leuk hoe alert kindjes al weer zijn als ze wat ouder zijn (en hoe groot jeetje haha). Floor was inmiddels zes weken oud, heerlijk om zich heen kijkend, gekke gezichten trekkend, soms liet ze dat prachtige kuiltje in haar wang zien en soms een gilletje waar ze dan zelf weer een beetje van schrok.
Stiekem was ze best een beetje moe tijdens haar reportage en als ik haar voor hoofdje streelde sloot ze soms gelukzalig even haar ogen en uiteindelijk viel ze ook echt even in slaap. We besloten om daar gebruik van te maken en om te proberen of we ook nog een bucket pose met haar konden doen omdat ze best diep in slaap was en zelfs dat lukte ! (met het nodige geduld haha).

Heerlijk om weer een babytje in de studio te hebben ! Hopelijk volgen er snel weer meer en kunnen we weer mooie herinneringen vastleggen.

Blijf gezond allemaal !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl