Newborn Reportage Doetinchem, Newborn Julan

Daniel en Anouk zijn papa en mama geworden van Julan !. Het leek erop dat Julan zich perfect aan de planning zou houden en op de uitgetelde datum geboren zou worden, maar hij hield de boel een beetje voor de gek. Een lange bevalling maar gelukkig met een prachtig en gezond resultaat !. Een mannetje met lange benen en super lieve pluimpjes haar op zijn oren :).

We begonnen zijn reportage met koffie en een flesje voor Julan, zo konden we ook nog even overleggen wat voor foto’s we graag wilde maken en welke kleuren we zouden gebruiken, want tja soms is het ook gewoon makkelijker om kleuren te zien en te kijken wat er bij een kindje past en dan een keuze te maken. Ondertussen viel Julan lekker in slaap en konden we aan de slag. Julan sliep niet super vast, dus soms koste het best even tijd voordat we een foto konden maken, sterke vuistjes en dan lag hij niet perfect besloot hij dat hij zelf toch graag net even anders wou liggen ;). Een bewegelijk mannetje die zodra zijn handjes bij zijn mondje in de buurt kwamen eigenlijk wel weer wilde eten. Hij was best slaperig dus ik dacht mhh hij gaat vast zijn fles niet leeg drinken maar wonder boven wonder dronk hij binnen now time zijn flesje zo goed als leeg, hij lijkt op papa ;) altijd zin om te eten.

We besloten om hem lekker in te wrappen en dat vond hij echt heerlijk, heerlijk ontspannen zolang hij zelf maar zijn handen mocht houden zoals hij wilde. Ohh en wie ontdekt waar Julan aan geeft wat hij van de foto’s vind ? :)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl