Newborn reportage Mara, Doetinchem

Ja een meisje ! Zo leuk dat dit gezin na twee jongens nu een meisje mocht verwelkomen.  En natuurlijke extra leuk dat ik weer een newborn reportage mocht maken. Grootste broer Daan heeft geloof ik van af het moment van binnenkomst mij de oren van mijn hoofd gekletst :), wist je dat je hart zo groot is als je vuist ? Ja dus die van Mara is nog best klein. Grote broer (want ja hij is grote broer van Mara en dat mocht je niet vergeten) Bas deed alles wat zijn broer deed en samen croste ze in de studio heen en weer met een brandweer auto met sirene em een trekker met aanhanger met paarden en een varken. En Mara ?,  die deed ondertussen gewoon haar ding. Het scheelt vaak dat een 2de of 3de al extra gewend is aan lawaai ;).

Er werden kusjes uitgedeeld aan hun kleine zus maar op de foto gaan dat was toch wel een dingetje.  Nou moesten we de vorige keer ook al alles in de strijd gooien om Daan zover te krijgen om toen met zijn kleine broertje op de foto te gaan en waren papa en mama gelukkig blij verrast met het resultaat (al voelde het tijdens de reportage alsof het helemaal niets werd) , soms heb je maar een tel nodig.

Je wilt natuurlijk niets liever dan een foto van al je kinderen samen en als kinderen dan besluiten om niet mee te werken……  Dan is het ook gewoon pakken wat je pakken kan en hopen dat er wat tussen zit, wat met drie kinderen een flinke uitdaging is. Hard werken en zweten dus voor iedereen ;).

Tijd voor de jongens om even met papa naar buiten te gaan en uit te waaien op een perfecte eerste lente dag, want tja wie wil er nou binnen zitten in een studio waar het warm is op zon mooie dag. Zodat mama en ik nog wat foto’s konden maken van Mara, die na wat eten helemaal tevreden was maar absoluut niet van plan was om nog te gaan slapen. Zou ze toch het rumoer van haar broers missen ?.

Deze foto hieronder…. misschien een foto waarvan je je afvraagt waarom zit die tussen de selectie ?. Kijk maar eens bij de vorige newborn reportage van dit gezin. Toen was het een helikopter zo grappig hoe dingen soms uitpakken, onbedoeld, ongepland maar uiteindelijk precies zoals het wellicht moest zijn.

 

 

 

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl