Newborn reportage Bas, newborn boy

Zo fijn dat er langzaam aan weer meer mag en kan, weer meer newborn reportages op de planning en nieuwe newborn aanvragen beginnen ook weer binnen te komen !

De verwarming opstoken hoefde vanochtend niet echt haha dat is dan weer het voordeel van dit warme weer… toch voelt die warmte wel heel anders tijdens een reportage als het buiten ook zo warm is, gek hoe dat werkt.

Bas kwam slapend binnen met zijn ouders en grote broer Daan.
Daan nog een beetje verlegen met zijn helikopters een bakje met wat snoepjes in zijn hand. Die snoepjes had hij al de hele autorit op schoot want die waren voor tijdens de foto reportage, zo gauw hij binnen was was volgens mij het bakje leeg :).

Omdat Bas zo lekker sliep en bleef slapen ook tijdens het uitkleden konden we eigenlijk gelijk beginnen. Grote broer Daan had echter andere plannen, ondanks dat hij een dag eerder het een goed plan vond om samen foto’s te maken wilde hij er vanochtend eigenlijk niets mee te maken hebben.
Bas zelf trok zich eigenlijk nergens wat van aan dus konden we wat foto’s maken van papa met Bas en later met mama erbij. Daan liet zich niet omkopen of overhalen (ondanks dat je op het moment zelf misschien wel even baalt is het toch ook wel grappig om te zien hoe standvastig sommige kindjes kunnen zijn). Ondertussen stond mama al een tijdje met Bas in haar armen in klaar voor de foto en dacht Bas he die geur ken ik eten :). Dus eerste Bas lekker wat te eten zodat we ook Daan nog even de tijd konden geven om te zien hoe leuk het was om op de foto te gaan.

Bas sliep gelijk weer lekker verder en hebben we bijna niet gehoord tijdens de reportage, af en toe even strekken en rekken en soms een helikopter ontwijken sliep dit mannetje gewoon lekker verder. Terwijl wij alles uit de kast haalde om zijn broer over te halen om nog even samen op de foto te gaan, heb je er een beeld bij ? Drie volwassenen die proberen een kindje van 3.5 jaar over te halen om iets te doen waar hij eigenlijk geen zin in heeft, achteraf moet ik er ook altijd wel om lachen.

Uiteindelijk is het weer gelukt om een mooie newborn reportage te maken en konden we zelf ook even bijkomen van de hitte en het harde werk voordat ze weer de auto in gingen richting huis. Of zouden ze toch nog langs de ijssalon geweest zijn voor het ijsje ? :)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl