Newborn reportage Gelderland, newborn Jesse

Als het buiten warm is dan voelt die warmte in de studio toch heel anders dan als het buiten koud is, vreemd hoe dat werkt !.
Ondanks dat het buiten behoorlijk warm was moest ik binnen nog even de kachel een beetje op stoken om te zorgen dat het lekker warm zou zijn voor de newborn reportage van Jesse. Een flinke vent al van 51 cm en 4112 gram bij de geboorte.

Het eerste wat ik zag is dat hij wel het een en ander weg had van zijn inmiddels grote zus Tess, iets minder haar en iets minder donker maar zeker wel trekjes die ik terug zag. Tess was er natuurlijk ook bij om te helpen met de foto’s, inmiddels een pittig dametje met een eigen willetje, totaal niet eenkennig en een wilde bos krullen.

Kleine broer Jesse was gelukkig super relaxt wat altijd fijn is als er nog een ouder kindje bij op de foto moet haha. Tess besloot dan ook om alles leuk en gezellig te vinden maar foto’s maken nee daar had ze al heel snel genoeg van. Na dat ik even wat foto’s van Jesse alleen gemaakt had en papa met Tess en rondje was gaan lopen hebben we gewoon een nieuwe poging gedaan. Koekjes daar liet Tess zich echt niet mee omkopen (haha slim kind ! ) maar knopjes op mijn camera indrukken waardoor de flitser af ging dat was toch wel leuk alleen eerst even naast je broertje zitten voordat je mag drukken tja daar had ze dan eigenlijk het geduld niet voor. Met een beetje geduld lukt het uiteindelijk om wat foto’s van ze samen te maken.

Tijdens dit alles sliep Jesse gelukkig gewoon lekker door, bij ons liep het zweet ondertussen van de rug maar ach….

Na afloop kreeg ik van Tess spontaan een knuffel toen ze naar huis ging, dat dan weer wel, smelt :)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl