Newborn Girl Juul, Newborn reportage

Dit dametjes was al wat ouder dan de meeste newborns die ik normaal gesproken fotografeer. Soms heeft een kindje of in dit geval mama wat extra tijd nodig om te herstellen. Tijdens het herstellen kreeg grote zus Anna nog de waterpokken dus tja……. gezondheid is het allerbelangrijkste !.

Juul was super relaxt voor haar newborn reportage, tegenpool van haar grote zus Anna die haar newborn reportage een tijd geleden helemaal niet zag zitten ;). Het duurde even voordat ze in slaap viel maar papa’s Magic deed wonderen. Voor de foto’s van Anna en Juul samen hebben ze ons wel even laten zweten. Als je die eerste foto van hun samen ziet begrijp je gelijk dat ik in mijn eentje achter mijn computer helemaal dubbel gelegen heb van het lachen, hoezo zussen ;).

We hadden afgesproken om niet te veel geposeerde foto’s te maken in mandjes en emmertjes dus besloten we om nog een mooie serie detail foto’s en een serie wakkere foto’s te maken. Al die verschillende gezichtsuitdrukkingen zijn geweldig toch !.


Om deze foto moest ik heel hard lachen, als jullie nog twijfelde of dit zusjes zijn nou dan neemt deze blik van de dames alle twijfel weg toch :).
Zusjes ? Of zusjes ? :)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl