Newborn reportage Fey, Doetinchem

Vanwege alle maatregelen en beperkingen omtrent Corona hebben veel dingen even op een laag pitje gestaan. Tijd om langzaam het bloggen en alles weer een beetje oppakken !

Dit mooie dametje kreeg haar newborn reportage cadeau van haar trotse tante !. Zo leuk als mensen zoiets blijvend cadeau geven, foto’s worden op den duur alleen maar meer waard.

Echt zin in slapen had Fey in het begin niet, krampjes hielden haar wakker en volgens mij vond ze het ook gewoon wel fijn om lekker te knuffelen. Toen ze bijna tegen in slaap vallen aan zat moesten we eerst nog even de hik overwinnen, maar uiteindelijk……

Uiteindelijk met een beetje geduld, lekker ingewikkeld viel ze toch in een ontspannen slaap en konden we beginnen met de foto’s. Gelukkig hadden we al de nodige dingen klaar gezet zodat ze redelijk snel door de eerste twee set up’s konden. Lang genoeg zodat ze dieper in slaap was en we door konden naar de foto in het roze emmertje waarbij we haar natuurlijk eerst moesten bevrijden uit een deel van de wrap.

Af en toe even heerlijk naar mama om te knuffelen en ondertussen kon ik het volgende klaar zetten.
Dat ze ons heeft laten werken voor haar foto’s is een ding wat zeker is maar des te blijer ben ik, en hopelijk haar ouders en tante ook, met het resultaat !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl