Newborn Reportage, Newborn girl Ada

Jullie weten inmiddels vast wel dat ik van herfstkleuren hou, Ada was de perfecte newborn baby voor deze tinten en niet alleen voor deze tinten… ze was gewoon helemaal perfect !. Die haren…. ! :).
Qua slapen was ze iets minder perfect ;) maar met wat extra melk en extra geduld zijn we toch een behoorlijk eind gekomen.

Papa en grote broer Utku hadden samen de grootste lol omdat Ada de hele tijd geluidjes maakte en dat was vaak een voorteken van een volle luier ;). Maar gelukkig hielden we het schoon. Na de familie foto’s gingen de mannen even samen op stap en konden mama en ik rustig foto’s maken van Ada. Heel vast slapen deed ze niet maar een slokje drinken af en toe deed wonderen en zo konden we toch een aantal slapende foto’s maken. Toen de mannen weer terug waren was Ada eigenlijk ook klaar wakker en besloten we wat wakkere foto’s te maken waaronder nog wat foto’s met grote broer. Ondanks dat dit dametje pas 12 dagen oud was volgende ze mij gewoon met haar ogen terwijl ik om haar heen liep, zo alert !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl