Gezinsreportage, Mees in het bos !

Mees kreeg op zijn baby shower een cadeau bon cadeau voor een fotoreportage. Het werd geen newborn reportage maar een gezinsreportage in het bos in de herfst, helemaal leuk. In de herfst is het al vroeg donker dus ideaal om een reportage met avond licht te maken met een klein kindje. Het weer werkte alleen niet echt mee al die regen van de afgelopen tijd. Het was dus een beetje puzzelen en wederom verzetten maar eindelijk was het moment dan toch daar.

In de ochtend was het hier nog behoorlijk grijs en donker maar gelukkig trok het in de middag open en verscheen er een heerlijk zonnetje. Mees was lekker warm aangekleed en vond het maar wat leuk in het bos. Het is natuurlijk ook extra leuk als papa en mama lekker gek doen en van alles proberen om je aan het lachen te maken. Lekker samen spelen, gek doen en knuffelen wie wil dat nou niet ;).
Al snel kleurde de lucht mooi rood en konden we foto’s maken met het prachtige avondlicht.

En dan in eens wordt het heel snel donker, goede timing, Mees was moe en laten we zeggen dat we geluk hadden dat foto’s geen geur weergeven hahah dus tijd voor een schone broek, wat te eten en lekker opwarmen voor dat kleine mannetje !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl