Newborn reportage Odette, newbornstudio Doetinchem

Zo leuk om dit gezin weer terug te zien ! Altijd bijzonder om te zien hoe de kindjes die ik eerder heb gefotografeerd alweer veranderd zijn en hoe speciaal dat ze nu na twee jongens en klein meisje aan het gezin mogen toevoegen.

We waren welk een klein beetje voorbereid op een uitdaging, fijn als ouders dan ook al van te voren realistisch zijn ! Zeker omdat grote broer Sven pas 3 is geworden en Axel (waarvan ik eerder een newborn reportage mocht maken zie hier) in februari 1 jaar is geworden. Hoe lief ze hun zusje natuurlijk ook vinden zijn andere dingen toch ook best heel interessant.

In tegenstelling tot Axel bij zijn newborn reportage heeft Odette een bos met donker haar zo grappig om die verschillen te zien. Qua honger leken ze dan wel weer op elkaar haha ;).
Ondanks een volle buik koste het een tijdje om in slaap te vallen maar desondanks was ze tevreden. Tijdens de gezins foto’s moest ik me behoorlijk uitsloven om de aandacht van beide jongens te krijgen en Odette sloot af door een flinke plas te laten lopen. De jongens waren er niet echt van onder de indruk gelukkig hahah.

Nadat we nog wat foto’s van de jongens samen met Odette gemaakt te hebben en Sven een super goede helper bleek gingen de jongens lekker met opa en oma mee zodat wij even rustig de tijd hadden voor alleen Odette. Dit dametje kan eten kan ik je vertellen ! Na een paar setups was de dan ook echt klaar wakker en het zag er niet naar uit dat ze voorlopig nog zou gaan slapen. En na wat wakkere foto’s (waar ik altijd om moet lachen) besloten we dat het tijd was om haar lekker aan te kleden en richting huis te gaan.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl