Newborn reportage, Eloy

Al eerder mocht in een newborn reportage maken voor dit gezin , dus des te leuker om ze weer te zien voor een newborn reportage van hun tweede zoon Eloy.
Voor het schrijven van dit blog heb ik natuurlijk even de blog van oudste zoon Lennox erbij gepakt, ik zou bijna de tekst kunnen kopieren :). Okee dat stukje over dat papa in slaap viel niet maar dat scheelde niet veel ;).

Kleine Eloy kwam net als zijn inmiddels grote broer klaar wakker binnen, heerlijk tevreden en nieuwschierig lag hij om zich heen te kijken. Na even bijkletsen besloten we hem, net als toendertijd zijn grote broer lekker in te wikkelen voor de gezins foto’s. Lennox kwam ondertussen af en toe even kijken wat ik toch met zijn broertje aan het doen was.  Tijdens de gezins foto’s werden Eloy zijn ogen al lekker zwaar en zakte ze af en toe dicht :). Lennox was er wel voor te porren om op de foto te gaan met zijn kleine broertje, kusjes en knuffels genoeg.

Na de gezinfoto’s wat Eloy lekker in slaap en konden we verder met de foto’s van de jongens samen. Terwijl Eloy lekker sliep probeerde ik Lennox ook zijn ogen dicht te laten doen voor een foto, kijken wie er het hartste kon snurken, grappig altijd hoe lastig dat eigenlijk is voor die leeftijd om te doen alsof je slaapt :).  Gelukkig deed Lennox super goed zijn best en was hij heel voorzichtig met zijn kleine broertje.

Eloy sliep lekker door waardoor we nog wat foto’s alleen konden maken en later nog een foto samen met zijn grote broer. Toen vond Eloy het toch ineens genoeg, tijd om te eten  :).

Maar net als zijn grote broer toen de tijd besloot hij om niet meer te gaan slapen, na wat wakkere foto’s was het voor hem genoeg geweest. Tijd om lekker naar huis te gaan en bij te komen van alles.

 

 

 

 

 

 

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl