Newborn Reportage Doetinchem, Newborn Luka

Dit keer geen grote broer of zus bij de reportage maar hond Mila mocht mee. Voordat Luka geboren was was hond Mila enigs kind ;). Bij het reserveren voor de newborn reportage hebben we overlegt of we misschien ook foto’s konden maken waar Mila bij op stond, Mila is natuurlijk ook gewoon een lid van het gezin. Aangezien wij zelf een hond hebben snap ik dat helemaal. Nou is denk ik niet iedere hond hiervoor geschikt maar na wat overleg besloten we om het te gaan proberen. Mila is een super lieve en rustige Beagle en doet erg veel voor een koekje dus we gingen ervoor. Voor de zekerheid hadden we wel backup geregeld dat Mila op gehaald zou kunnen worden mocht ze het niet leuk vinden of last hebben van de warmte in de studio.

Bij binnenkomst was Luka lekker wakker, terwijl Mila op onderzoek ging in de studio en wij even kennismaakte besloten we om gewoon te beginnen met de foto’s. Ondanks dat Luka klaarwakker vond hij alles helemaal prima. Lekker om zich heen kijkend maakte we de gezins foto’s. Hond Mila vond alles prima en voor een koekje wilde ze zelfs wel even mijn kant op kijken voor het maken van een foto’s.  Luka gaapte even flink en was echt wel moe maar hij vond het allemaal maar wat interessant.

Na de gezins foto’s werd Luka lekker ingepakt en maakte we wat foto’s van Luka en Mila samen. Zo lekker ingepakt vielen uiteindelijke Luka’s ogen toch dicht.  Waarna we een aantal slapende foto’s van Luka konden maken. Mila lag ondertussen luid snurkend in de stoel te slapen :).

Heel erg lang heeft Luka niet geslapen, maar er waren mooie foto’s genoeg en Luka vond het ook echt genoeg geweest. Tijd om lekker naar huis te gaan zodat Luka en mama konden rusten en Mila zou nog op een rondje bos getrakteerd worden aangezien ze in de studio voornamelijk had liggen slapen.

Die boze blik hier van Luka, ik denk dat ie bang was dat Mila de show steelde…. Mila was zo ontzettend lief en voorzichtig met Luka <3

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl