Newborn reportage Doetinchem, Finn

Sommige mensen zeggen dat alle babytjes op elkaar lijken maar kijk maar eens goed tussen alle babytjes die je op mijn website voorbij ziet komen, zo verschillend. Niet alleen qua uiterlijk maar ook al qua karakter. Soms val het me extra op als ik net een newborn reportage heb gedaan van een wat kleiner kindje en dan ineens een newborn reportage zoals van deze knapperd Finn, 53 cm bij zijn geboorte en een gewicht wat daar bij hoorde ;). Zo grappig wat een verschil een paar cm dan ineens maakt niet alleen met poseren maar ook voor mijn spieren achteraf ;) . En waarschijnlijk ook voor papa en mama, zon babytje wordt toch best zwaar als je in een warm studio staat in een pose waarop je je kindje niet heel vaak vast houd. Gelukkig wilde deze ouders alles proberen ook al was mama nog herstellende van een keizersnede.

Finn deed het super goed tijdens zijn reportage, in het begin had hij wat moeite met echt diep in slaap komen maar nadat we hem lekker hadden ingewikkeld viel hij als een blok in slaap en was hij zo tevreden dat we gewoon meerdere mutsjes probeerde wat zeg nou zelf alles stond hem super cute. Toen hij wat meer vrijheid kreeg in een mandje werd hij na twee keer klikken wakker, gelukkig hadden we de foto al en besloten we dat het tijd was om even pauze te houden, knuffelen en eten !.

We hoopte dat hij na wat te eten nog even zou gaan slapen maar dat konden we vergeten. Dit mannetje heeft energie voor 10, wakker is echt wakker. Hij heeft een hele tijd lekker liggen spartelen (als in geen seconde stil liggen) helemaal vrolijk om zich heen kijkend. We moesten zelfs oppassen omdat hij zich af en toe bijna omrolde naar zijn buik. Soms moeten ze ook even energie verbranden om weer te kunnen slapen maar Finn was absoluut niet van plan om nog te gaan slapen dus hebben we wat wakkere foto’s gemaakt. Nog even genoten van al zijn gekke moves en daarna was het tijd om lekker naar huis te gaan om bij te komen.

 

 

 

 

 

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl