Newborn reportage, Gijs !

Mats is grote broer geworden ! Grote broer van een prachtig mannetje genaamd Gijs. Het eerste wat Mats doet als hij wakker wordt is vragen waar zijn kleine broertje Gijs is, hoe trots kan je zijn.

Dit gezinnetje kwam wederom naar mijn studio om dit keer een newborn reportage van Gijs te maken. Natuurlijk mocht Mats ook bij op de foto, net als papa en mama. Gijs sliep redelijk snel dus we konden vrij snel beginnen met het maken van de foto’s, dit in tegenstelling tot grote broer Mats destijds die was eerst een hele tijd wakker. De eerste foto’s werden gemaakt terwijl Mats de studio onderzocht en Gijs het al gelijk voor elkaar kreeg om langs de handdoek op de grond te plassen en tegen het achtergrond papier hahaha jongens ;).

Van te voren wilde Mats niet op de foto, had hij nog overal nee op gezegd. Zo grappig vaak wanneer je als ouder verwacht dat kan wel eens een uitdaging worden kan het maar zo heel erg mee vallen. Gelukkig lieten papa en mama het gewoon gebeuren en besloot Mats dat hij het helemaal prima vond. We kregen hem zelfs nog aan het lachen ook. Gijs lag ondertussen heerlijk bij papa en mama en vond het allemaal prima. Alleen met Gijs op de foto vond Mats toch nog wel een klein beetje spannend maar hij deed het echt super goed.

Gijs liet het allemaal maar gebeuren, zeker toen hij lekker ingewikkeld was vond hij het helemaal prima. Tijd voor Mats om met oma mee naar huis te gaan zodat wij in alle rust nog even wat foto’s van Gijs alleen konden maken. Tussendoor nog even wat eten voor Gijs nog wat wakkere foto’s en daarna besloot Gijs dat het mooi geweest was. Lekker naar huis en nog even genieten van de rust voordat grote broer weer thuis komt :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl