Gezinsreportage, wat waren er ook olifanten ?

Als de zon schijnt is alles leuker ! Hebben jullie dat nou ook ? Een gezins reportage is dan net een soort van avondwandelingetje door het bos. Zo ook met dit gezellige gezin.
Een tijdje geleden waren er foto’s belooft aan opa en oma, dus om die belofte in te lossen nam dit gezin contact met mij op. Na wat overleg werd er een afspraak gepland en kwamen we toch weer terecht op een favoriet plekje van mij om foto’s te maken.

Voor mij is het meestal maar afwachten wie ik precies tref op de parkeerplaats haha meestal ben ik wat vroeger en scan ik de mensen die aankomen rijden zouden hun…. in dit geval stonden ze al op mij te wachten !. Al snel werd duidelijk dat het vooral een gezellige en ongedwongen reportage ging worden vol met humor. Na even kennismaken begonnen we al kletsend aan het maken van de foto’s. Af en toe stopte we voor het maken van wat foto’s en liepen we weer een stukje door op zoek naar het volgende mooie plekje. Prikkels en bramen ontwijken, halmen gras onder de rok en dankzij goede voorbereidingen dit keer weinig last van muggen.

Bij het bewerken van de foto’s herinner ik mij meestal het moment waarop de foto gemaakt werd en wat er gezegd werd, waarom er zo hard gelachen wordt of waar een bepaalde blik vandaan komt. Zo hoop ik ook dat jullie met veel plezier op de foto’s terug kijken en al die kleine bijzondere momentjes samen herinneren. De mooie dingen die Pepijn en Marije over hun ouders hebben gezegd maar vooral ook die gekke olifanten ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl