Gezins reportage, beestjes en kriebelend gras

Al eerder mocht ik van dit gezin foto’s maken, toen ze dit keer contact opnamen kwamen de namen me bekend voor maar het kon toch nooit dat de jongste Sebas alweer vijf jaar is ?. Voor mijn gevoel heb ik hooguit een jaar of drie geleden zijn newborn reportage gemaakt…..

Sebas was mij al lang weer vergeten ;) en kon zich de foto’s natuurlijk niet herinneren. Omdat het al een tijdje zo warm is overdag besloten we op tijd in de ochtend af te spreken om de ergste warmte voor te kunnen zijn. Weer eens wat anders je druk maken om de warmte in plaats van de regen.

De zon scheen al vol op en in de zon was het eigenlijk gelijk al hartstikke warm, dus vooral niet te lang in de zon blijven hangen en wat lekkere schaduwplekjes op zoeken. Terwijl papa en mama regelmatig de bal van Sebas uit de prikkel stuiken of de brandnetels moesten halen liepen we van het ene mooie plekje naar het andere. Ondanks dat ze hier niet heel ver vandaan wonen waren ze hier nog nooit geweest. Zo zie je maar weer mooie plekjes genoeg in de buurt :).

Zo grappig om deze twee, Emmie en Sebas samen te zien, geeft elkaar eens een ‘kontje’ eindigde ermee dat Sebas languit in het gras belande. Geef papa en mama een knuffel eindigde met Emmie die papa een heerlijke knuffel bezorgde en Sebas die mama gewoon omver kegelde (yep twee benen in de lucht, ik heb bewijs al is het blurry haha) en mama bijna een bloedneus bezorgde. Iets met tough love ? ;). Na een tijdje hield het anti muggen spul de muggen niet meer op afstand, begon het gras te kriebelen en werd het tijd om naar huis te gaan. Snap ik wel, Emmie ging haar verjaardag vieren, lekker afkoelen in het zwembad en taart eten, wie wil dat nou niet op zon warme zondag !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl