Gezinsreportage, vroeg dag

Zondag morgen was het alweer vroeg dag. Gelukkig maar dat we op tijd hadden afgesproken voor deze gezinsreportage want jemig hoe benauwd werd het in de middag en avond.

Het was nog lekker rustig in het bos terwijl het zonnetje toch al hoog aan de hemel stond. Enzo, de oudste van het stel wilde graag een foto van iedereen samen maar kleine broer Luca en zusje Stella hadden zo hun eigen agenda tot ergernis van Enzo. Pff die kleine broertjes zijn soms zo lastig hahaha. Gelukkig werd Enzo ook heel blij van een mooie foto met papa. Met wat geduld draaide Luca en Stella ook bij, ook al voelt het voor ouders of in dit geval voor Enzo misschien niet altijd zo tijdens een reportage.

Er zijn maar kleine momentjes nodig en juist de niet perfecte foto’s vind ik zelf altijd het mooiste want zeg nou zelf bij welke gezin gaat het allemaal perfect en doen kinderen altijd wat je vraagt of wil ? Ik ben ze nog niet tegengekomen hoor tijdens een reportage ;).

Er werd onderhandeld, gerent, gewandeld, gekriebeld, gefluisterd, gelachen en geknuffeld, wat wil je nog meer op de vroege zondag ochtend.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl