Gezinsreportage, prachtige avond

Vaak weet ik van te voren niet wie mij staat op te wachten op de afgesproken plek, dit keer wist ik het wel. De dochter (met haar man) van een broer van mijn vader, mijn nichtje dus !. Een tijdje geleden maakte we al wat portret foto’s bij mij in de studio, nu was het tijd voor buiten foto’s. Het weer werkte de eerste avond dat we afgesproken hadden niet echt mee maar nu was het een prachtige avond. Erg warm maar we besloten om ervoor te gaan. In het bos was het gelukkig redelijk goed te doen (en niet achter kinderen aan rennen scheelde natuurlijk ook ;)).

Lekker bij gekletst, veel gelachen, herinneringen opgehaald en genoten, volgens mij is dat wel terug te zien op de foto’s !
(en speciaal voor ome Henk en tante Nel een foto gemaakt voor in het prive archief ;)).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl