Fotoreportage, natuurgebied de Zumpe

Op loop afstand van mijn huis (ik ging op de fiets haha maar goed ;)) vind je natuurgebied de Zumpe een prachtig gebied voor het maken van foto’s. De laatste tijd kwam ik hier wat minder voor fotoreportages want met die enorme hitte is het hier bijna niet te doen, en dan heb ik het nog niet over alle muggen door de moerassige gebied. Gelukkig zijn de temperaturen weer een beetje richting normaler en sprak ik dus voor deze gezinsreportage in dit gebied af.

Toen dit gezin aan kwam fietsen hoorde ik dochter Maan al vrolijk kwebbelend aankomen, gelijk werd er trots verteld dat ze helemaal op haar eigen fiets was gekomen :). De jongens Seth en Revi kwam uit de fietskar en hadden even wat meer tijd nodig om los te komen. Zo liepen we de Zumpe in, er werden gelijk al bramen gespot (welke helaas nog niet rijp waren). De wind waaide flink maar in het zonnetje was het gelijk al weer flink warm.

Na wat overgooien met de bal die ze mee gebracht hadden en wat kletsen werd het tijd voor foto’s. De jongste Revi wilde alleen de bal niet meer afgeven :), snap ik wel ! Na wat foto’s en een beetje afleiden kon mama vlug de bal in mijn tas stoppen uit het zicht en gingen we verder. Onderweg werden er eikel dopjes gevonden en moesten we koeien poep ontwijken van de schotse hooglanders die hier lopen. Regelmatig stopte we even voor het maken van een paar foto’s of rende papa even een rondje met 1 van de jongens op zijn nek, toen konden ze echt wel lachen !.
Uiteindelijke ontdekte we nog wat mooie bloemetjes en maakte we nog wat foto’s van de kinderen samen.

Het was voor iedereen best hard werken haha, Revi wilde het liefst getild worden door papa of mama, Seth was niet zo in zijn hum omdat hij zijn energie heel hard nodig had gehad voor het oefenen met zindelijk worden en afgelopen nacht flink gepest was door muggen. Maan daarin tegen vond het maar wat leuk om op de foto te gaan. Regelmatig merk ik bij een reportage dat ouders denken pffff dat wordt helemaal niets en tijdens de reportage snap ik dat gevoel ook wel haha. Gelukkig bleven deze papa en mama relaxt en gingen ze mee in de dingen die wel lukte. En als ik dan weer het resultaat van deze reportage zie (dit is nog maar een voorproefje) dan denk ik dat er echt zoveel pareltjes tussen zitten. Hopelijk denken jullie daar net zo over.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl