Newborn reportage Doetinchem, baby Lea

Dit dametje kreeg van haar opa en oma een newborn reportage cadeau !. Extra leuk omdat opa en oma heel lang geleden (heeeeeeeel lang haha) onze buren waren en de papa van Lea was 1 van onze buur jongentjes :).

Grote broer Ted mocht ook op de foto met Lea. Hij vond het soms een klein beetje spannend maar vroeg zich wel af of dan ook zijn foto hier in de studio aan de muur mocht hangen, net als al die andere kindjes.

Na wat knuffelen viel Lea lekker in slaap en konden we aan de reportage beginnen. Terwijl Ted zich te goed deed aan lekkere gezonde hapjes die zijn ouders hadden meegenomen en die afwisselde met de lekkers uit het snackschaaltje, pakte ik Lea lekker in voor de foto’s van de kinderen samen. Lea sliep lekker door en Ted vond het maar was grappig zijn zusje als een klein cadeautje. Ze deden het allebei geweldig dus konden we snel door naar de volgende foto’s.

Daarna trotseerde papa en Ted de regen buiten en gingen lekker even verderop bij de school spelen en fietsen waardoor wij even de volledige aandacht konden richten op Lea. Omdat ze zo goed sliep konden we van de ene set up door naar de andere totdat we tijd vonden dat ze wel even wakker mocht worden voor wat wakkere foto’s. Ondertussen kwamen ook papa en Ted weer binnen maakte we nog wat wakkere foto’s en was het tijd om weer lekker naar huis te gaan.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl