Newborn Ravi, Newborn reportage Doetinchem

Dit is Ravi, al eerder mocht ik newborn reportages maken van zijn twee neefjes en nichtje. Opa en oma deden iedere keer bij de geboorte een newborn reportage cadeau.

Helaas is oma kort geleden veel te vroeg overleden maar dat er ook voor Ravi een newborn reportage moest komen daar was geen twijfel over. Zo nam zwager Kevin contact met mij op om uit naam van opa en oma alsnog een newborn reportage te regelen voor dit bijzondere mannetje.

Super leuk dat Michelle mee kwam met haar broertje en schoonzus voor de reportage van haar kleine neefje. Dan is het toch wel fijn een zus die al drie kindjes heeft en kan helpen waar nodig.

Ravi is een super tevreden mannetje, die ons bij de eerste foto’s waarbij hij lekker bij papa lag trakteerde op een en al lachjes, alsof het zo moest zijn. Daarna heeft hij eigenlijk alleen maar geslapen totdat hij honger kreeg.

Een eerste keer van huis dan kun je nog wel eens wat vergeten met zo’n kleintje. Zeker omdat het haasten was aangezien Ravi net voordat ze weg wilde rijden nog even flink zijn best had gedaan om zijn luier vol te krijgen ;). We kwamen tot de ontdekking dat er een essentieel onderdeel ontbrak om eten te geven haha en Michelle eerst nog even vlug langs de winkel moest voordat mama Ravi eten kon geven, wat een geluk dat Michelle erbij was. Na wat te eten maakte we nog wat wakkere foto’s voordat Ravi weer lekker werd aangekleed en ze nog even bij opa op bezoek gingen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl