Newborn reportage Juna, newborn fotografie

Dat de tijd voorbij vliegt dat merken we allemaal (vooral in de vakantie ;)) maar soms verrast het me toch weer om een kindje terug te zien waarvan ik voor mijn gevoel nog geen half jaar geleden een newborn reportage van heb gemaakt en die inmiddels grote zus is geworden. Zo kwam Steffy een klein beetje verlegen, toen nog wel haha mijn studio binnenlopen samen met haar kersverse zusje Juna.

Tijdens een kop koffie kletste we even bij namen we de set up’s door en daarna konden we aan de slag. Juna had even tijd nodig om lekker rustig te worden. Bij een tweede kindje kost dat soms wat meer tijd maar is het echt wel van belang om daar de tijd voor te nemen, zeker omdat Steffy voor het maken van de daadwerkelijke foto waarschijnlijk maar een paar seconde geduld heeft dus veel tijd om dan nog aanpassingen te doen zijn er dan vaak niet.

Gelukkig deden Juna en Steffy het allebei hartstikke goed, Juna werd flink geknuffeld en geaaid door Steffy, soms iets onhandig haha maar zeker met alle liefde.
Nadat de foto’s van de meiden samen klaar waren ontsnapte papa en Steffy naar de mac Donalds onder het mom van dat Steffy het zo goed gegaan had haha jaja papa had gewoon honger. Maar voor ons helemaal prima, al had Juna ook honger gekregen van al dat praten over eten denk ik. Dus ook Juna kreeg even wat te eten en na het eten maakte we nog wat andere foto’s.
Terwijl wij besloten hadden dat het genoeg was geweest en Juna al zo goed als aangekleed was kwamen papa en Steffy weer binnen en konden ze na dat Juna nog even een toetje had gehad weer rustig richting huis. Met hopelijk een lekker slapende baby in de auto.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl