Newborn reportage, Baby Joy, Huissen Gelderland

Dit keer moesten we wachten, de vorige kindjes van dit gezin werden allemaal wat te vroeg geboren maar deze kleine meid hield het spannend en liet op zich wachten. Zo leuk dat ik wederom een newborn reportage mocht maken voor dit gezin. Ik zag in Joy echt wel een kleine Jayla terug kijk maar eens naar haar reportage, maar jeetje Jayla is alweer drie !.

Joy begon de reportage wakker, met grote ogen en soms wat mopperend lag ze om zich heen te kijken, omdat ze best rustig was besloten we om toch te beginnen met de gezinsfoto’s.
Omdat Jordan en Jayla al iets ouder zijn en al iets meer geduld hebben durfde we het wel aan en hadden we wat extra tijd voor het maken van de gezinsfoto’s. Toen Joy uiteindelijk bij papa kwam te liggen werden haar ogen al wat zwaarder haha dus tijd om haar lekker in te pakken zodat ze goed in slaap zou vallen.

Samen met grote broer en grote zus Jayla op de foto vond ze maar wat leuk. En hoe prachtig staat haar die koraal kleur !. We maakte daarna nog wat extra foto’s van de kinderen samen waarna Joy besloot dat ze wel weer voldoende geslapen had, klaar wakker was ze ondanks een lekker flesje besloot ze dat ze niet meer ging slapen. Tijd voor wakkere foto’s dus !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl