Gezinsreportage, nog even genieten van het mooie weer

Wie had verwacht dat we begin oktober nog zulk prachtig weer zouden krijgen met temperaturen zodat de korte broek nog aan kon, precies zoals deze mama in haar hoofd had.

Onze vorige gezinsreportage was al een tijd geleden, nog voordat de jongste telg, Morris geboren was. Een grote foto in huis aan de muur zonder Morris ja dat kon natuurlijk echt niet meer. Zo gaven de mannen deze mama een nieuwe reportage als verjaardagscadeau.

We spraken af aan het einde van de middag in Doetinchem waarbij we zo dit prachtige natuur gebied in wandelde. Er werd wat afgerend, gespeeld, stokken gezocht en natuurlijk in bomen geklommen, wat wil je met drie jongens. Bijzonder om te zien hoe verschillend deze jongens zijn maar hoe leuk ze het met elkaar hebben.

De laatste keer dat ik Olivier en Joppe zag was Olivier nog een klein mannetje met twinkel oogjes en had Joppe een bos met giga blonde krullen. Nu allebei al zoveel eigen persoonlijkheid, heerlijk die humor en die eigenzinnigheid. Morris die deed alles wat zijn grote broers ook deden en had besloten dat hij vooral stoer op de foto moest, dus handen in de zak of armen over elkaar. Joppe had zijn zonnebril mee genomen voor tijdens de reportage, nou is een zonnebril de hele reportage niet echt handig want tja we willen ook ogen zien :) dus spraken we af dat we speciaal een zonnebril foto gingen maken, tja dat wilde Morris natuurlijk ook wel.

Gelukkig waren ze ook alle drie nog wel te porren voor een knuffel of een stoeipartijtje en sloten we aan het einde de reportage af lekker in het hoge gras. Heerlijk die herfst kleuren die zich langzaam aan laten zien !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl