Gezinsreportage Loerbeek, dichtbij huis

Meestal wordt er druk overlegt over de locatie voor een gezinsreportage, dit keer niet. Van af het begin was het duidelijk dat de reportage gewoon lekker thuis moest plaatsvinden. Niet zo gek als je op zo’n prachtige plek woont natuurlijk !. We spraken af op een heerlijk zonnige avond en liepen diverse rondjes rond het huis niet om mooie plekjes te zoeken want die waren er genoeg maar vooral om te kijken waar op welk moment waar het licht het allermooiste was.

De laatste gezinsfoto’s die dit gezin heeft laten maken was toen de kinderen 2 waren, dus het perfecte verjaardagscadeau deze gezinsreportage. En voor mij best wel een lekkere afwisseling, pubers ipv peuters of baby’s ;).

De geitjes en de kippen vonden het maar wat gezellig dat ze bij op de foto mochten, één geitje ging zelfs lekker op schoot liggen en was later haast niet weg te krijgen zodat we ook een foto zonder haar konden maken. Terwijl de kippen zich voor de gek lieten houden met een onrijpe tomaat probeerde de geitjes hier een daar een blouse op te eten ;). Super grappig ook al was niet iedereen hier van gediend.  Het zorgde in ieder geval wel voor foto’s waarop echt gelachen werd.

Niet alleen de geitjes, kippen en loop eenden keken toe hoe er foto’s gemaakt werden, regelmatig kwam er een auto voorbij en moest er even gezwaaid worden naar een voorbijganger. Die zullen zich vast afgevraagd hebben wat gebeurt daar haha.

Aan het eind van de reportage kwam nog even de motor uit de schuur voor wat actie foto’s, altijd leuk !

Terwijl de zon langzaam onder ging, wij alle hoeken van de tuin hadden gezien was het tijd voor een kop koffie, bijkletsen en om de reportage af te sluiten.

Ohh en niets laat je meer beseffen hoe oud je wordt (gelukkig maar haha) als je een gezin fotografeert waarvan je met de vader op de middelbare school gezeten hebt en dat daar dan nu de kinderen ouder van zijn als dat wij toen waren…. ik zie nu iedereen rekenen let wel hij zat een klas hoger he en ik ben een super vroege leerling dus eigenlijk ben ik nog hartstikke jong ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl