Gezinsreportage, zusjes

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik de newborn reportage mocht maken van Didi en de rest van het gezin. Inmiddels bijna een jaar later is er een hoop gebeurt, en mocht ik nieuwe foto’s van dit gezinnetje maken om ook dit weer vast te leggen. Didi heeft inmiddels een operatie ondergaan (al was ie een paar keer uitgesteld) om haar bovenlip nog mooier te maken en vooral om te voorkomen dat er op latere leeftijd problemen ontstaan.

Gelukkig heeft Didi al die tijd een last gehad van haar schisis en is het altijd el een heerlijk vrolijk dametje geweest.

Lotte was bij de vorige reportage nog wat verlegen maar daar was nu geen sprake van, een wervelwind van het begin tot het einde van de reportage, nou stond er ook een lekker windje dus dat kwam goed uit :).
Didi keek rustig toe met net als tijdens de newborn reportage allerlei gezichtsuitdrukkingen. Dat heerlijke rimpel neusje hoe schattig is dat !.

Het “prinsessen” bed was een hit, Lotte zag het helemaal zitten en hielp zelfs met sjouwen maar echte even er in gaan zitten koste toch wel wat moeite. Gelukkig lukte het spelenderwijs om toch heel veel leuke foto’s te maken. Best hard werken ook voor de ouders en soms kan ik me helemaal voorstellen dat ze zich echt afvragen wat moet dat worden haha. Zelf vind ik dit soort foto’s juist extra mooi, lekker hoe kinderen zelf zijn niet keurig geposeerd.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl