Newborn reportage, Newborn Jess

Soms is het even puzzelen qua planning maar gelukkig konden we deze newborn reportage wat later op de ochtend plannen zodat papa er ook bij kon zijn voor de gezinsfoto’s. Zeker met een ouder kindje erbij doe ik deze foto’s graag aan het begin want kindjes van een jaar of twee die hebben vaak nou eenmaal niet zo heel veel geduld ;).

We begonnen dus met de gezinsfoto’s waarbij Jess regelmatig even door 1 oog spiekte wat we aan het doen waren, super grappig wat van grote broer zijn er ook newborn foto’s waarbij hij precies hetzelfde deed. Na de gezins foto’s ging papa weer aan het werk, gelukkig was er een vriendin mee zodat we nog wel wat extra handen hadden en om met Quinn te spelen. Terwijl Jess lekker sliep moesten we aardig ons best doen om Quinn zover te krijgen om ook op de foto te gaan, hij vind zijn zusje hartstikke lief maar alles was nee. Ben je lief ? Nee, Ben je stout ? Nee, Ga je op de foto ? Nee :). Vast heel herkenbaar voor vele.

Met heel veel geduld, grapjes, lekkere hapjes en overredingskracht van mama hebben we toch een aantal foto’s samen kunnen maken. Jess liet het allemaal maar gebeuren en sliep gelukkig lekker door ondanks alle drukte om haar heen. Toen Quinn klaar was met zijn foto’s en eigenlijk ook wel een beetje moe was ging hij lekker liggen met een filmpje en een lekker boterham. Ondertussen kreeg Jess ook wat te eten en wij hoopte dat ze ook nog even ging slapen. Helaas dit dametje was in tussen ook klaar wakker dus na wat wakkere foto’s was het voor iedereen genoeg geweest en tijd om lekker naar huis te gaan.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl