Newborn reportage, newborn Joey

Het jaar is pas begonnen maar ik denk dat het nieuwe jaar record voor ver plassen (en veel) dit jaar voor dit mannetje wordt, welkom Joey :).

Mama had aangeven vooral veel foto’s van hun samen te willen dus daar hebben we extra veel tijd aan besteed. In dit blog dus alleen maar gezinsfoto’s en lekker in zwart wit zoals ik ze vaak het mooiste vind :).
Er zijn nog meer foto’s gemaakt ook van Joey alleen maar die bewaar ik voor papa en mama en wellicht dat ik daar later nog wat van deel.

Dit kleine mannetje heeft het gepresteerd om tijdens deze foto reportage drie keer de boel nat te plassen. Waarvan een keer terwijl pappa hem vast had en de plas met een grote boog een eind verderop terecht kwam….. Gelukkig waarschuw ik altijd van te voren dat dit kan gebeuren zodat iedereen voorbereid is maar zoals dit gebeurt niet vaak hahaha. Poetsen dus voordat we weer verder konden.

Joey trok zich er allemaal niets van aan die was heerlijk ontspannen en vond het heerlijk zo lekker warm bij papa en mama. Soms sputterde hij even tegen of wou hij vooral bij mama helemaal tegen mama aan wegkruipen met zijn gezichtje in haar nek zodat wij zijn gezicht niet konden zien.
Na wat wakkere foto’s van Joey alleen besloot hij ook nog even een klein dutje te doen voor wat slapende foto’s allen en daarna was het tijd om weer lekker naar huis te gaan en verder te slapen in zijn eigen bedje.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl