Baby girl Lola, newborn reportage Doetinchem

Dit dametje kwam klaar wakker in de studio aan voor haar newborn reportage. We hadden goede hoop dat ze zo zou gaan slapen omdat ze de afgelopen nacht meer wakker was geweest dan had geslapen maar Lola had andere plannen hahahah. Het is lang geleden dat ik een newborn reportage heb gedaan waarbij een kindje zo wakker was en ook zo lang wakker bleef.

Gelukkig was dit dametje ondanks dat ze wakker was, meest van de tijd lekker tevreden en was ze vooral heel wijs om zich heen aan het kijken. Dus besloten we er het beste van te maken. Als kindjes wakker zijn is echt poseren een stuk lastiger of bijna onmogelijk omdat ze natuurlijk lekker blijven bewegen maar Lola was redelijk rustig en trakteerde ons op veel oog contact en wijze blikken.

Na heel veel schattige wakkere foto’s, wikkelde we Lola lekker in, nog even lekker wat extra’s te eten en knuffels en uiteindelijk viel ze dan toch even in slaap. Ondertussen werd het steeds stiller in de studio en waren we haast bang om haar te verplaatsen en wakker te maken maar ja :).

We eindigde met wat slapende foto’s en daarna was het voor Lola echt genoeg geweest, tijd om naar huis te gaan en daar hopelijk nog echt even goed te slapen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl