Newborn Reportage Floris, Doetinchem

Dit is Floris ! In de studio tijdens zijn newborn reportage was hij kampioen lekker slapen :).

Zo grappig die overeenkomsten van zijn reportage met zijn zus bijna twee jaar geleden, beide geboren met een keizersnede (gelukkig hersteld mama dit keer sneller ), beide goede slapers tijdens hun newborn reportage, beide liggen ze graag op dezelfde manier met kikkervoetjes naar buiten en die gezichtjes zeg nou zelf ik zie het wel hoor !

Van de reportage van Jasmijn heb ik een mooie photoblock wall mogen leveren dus tijdens het bijkletsen en een kop koffie hebben we even overlegt over de mogelijkheden om een aantal foto’s van Jasmijn haar reportage uit de wall te verplaatsen naar een ander mooi plekje in huis zodat er ook foto’s van de reportage van Floris bij in zouden kunnen. Belangrijk dus om hier even over na te denken zodat de kleuren ect straks mooi bij elkaar passen zodat als het aangepast wordt het wel weer een mooi geheel wordt.

Het plan was gemaakt (of het dan altijd ook zo loopt is vaak nog maar de vraag maar oke ;)). Floris werd lekker ingepakt en we konden beginnen. Jasmijn vond het een klein beetje spannend maar toen ze eenmaal de smaak te pakken had wilde ze het liefste op elke foto samen met haar broertje. Het hielp natuurlijk wel dat ze een mooie nieuwe jurk aanmocht speciaal voor de foto.

Floris liet alles maar gewoon gebeuren, een heerlijk mannetje wat zo goed als de hele reportage geslapen heeft. Zelfs toen ik hem aan het pesten was omdat we zo graag die moedervlek verboren in mijn nek plooitje op de foto wilde hebben.  We hebben zoveel foto’s kunnen maken dat we op een gegeven moment besloten dat het genoeg was geweest terwijl Floris eigenlijk nog niet echt van plan was om wakker te worden. Maar ook voor Jasmijn en mama was het wel genoeg geweest. Tijd om lekker naar huis te gaan (gelukkig maar een paar minuten afstand) daar wat te eten en daarna allemaal even bij te komen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl